Avocat Simon Sebastian | Cabinet de Avocat Bacau | Drept penal si procesual penal
Avocat Simon Sebastian

Avocat Simon Sebastian este rezultatul a 13 ani de studiu si practica intensa in materia dreptului penal.

Fiind pasionat de criminalistica si de dreptul penal, eram preocupat de posibilitatea apararii si promovarii drepturilor si libertatilor omului. Asadar, urmarea Facultatii de Drept a fost o consecinta fireasca. Absolvent si licentiat al acesteia in anul 2010, am obtinut titlul onorific de “Sef de promotie”.

Urmare a rezultatelor obtinute in anul 2008, am beneficiat de Bursa Erasmus in Italia oferita de Ministerul Educatiei, fiind pregatit in materia dreptului penal italian de Av. Spasari Angelo.

Pregatirea mea a continuat in anul 2011 cu Masterul in Stiinte Penale, urmat la  Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti. Intocmirea lucrarii de disertatie cu titlul “Consideratii privind caracterul nedrept al privarii de libertate”, a avut ca profesor indrumator pe Av. Dr. Andrei Zarafiu.

Din anul 2012 sunt absolvent al Institutului National pentru Pregatire si Perfectionare a Avocatilor din Bucuresti.

In iulie 2013 am fost delegat sa particip in calitate de avocat la Scoala de Vara organizata la Sinaia de Consiliul Superior al Magistraturii. Tema proiectului “Strengthening judicial cooperation to protect victims of crimes” (Intarirea cooperarii judiciare pentru protectia victimelor  infractiunilor).

Din 1 iulie 2013 sunt Avocat Definitiv in Baroul Bacau.

Din acel moment detin drept de a pune concluzii la Judecatoriile, Tribunalele si Curtile de apel din toata tara.